+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Купити квартиру в ЖК «Utlandia»!?

Місто Ірпінь, одне з найпопулярніших передмість столиці серед покупців нерухомості. Природа, розвинена інфраструктура, доступна ціна та близкість до Києва приваблює багатьох інвесторів, які мріють про ідеалне житло. Та насправді знайти квартиру, яка б задовільняла усім параметрам досить важко тому доводиться йти на компроміс і закривати очі на певні недоліки. Але на ринку новобудов Ірпеня нарешті з’явився БЕЗКОМПРОМІСНИЙ варіант для самих вибагливих покупців. Мова йде про житловий комплекс “Utlandia”.

Що ж це за житловий комплекс і чому його можна назвати безкомпромісним? Варто розпочати з того, на що інвестори звертають увагу в першу чергу, це місцерозташування. Комплекс розташований у дуже популярному і комфортному районі міста, поруч з “Центральним” парком. Супермаркети, кафе, ресторани, салони краси, фітнес — центри та невеликі крамниці  з усім необхідним,  а також приватні дитячі садки та школа, розвиваючі центри та гуртки роблять це місце  дуже зручним для проживання. Також цей район сподобається тим хто хоче витрачати менше часу на дорогу в Київ, тому що він знаходиться поруч з виїздом на нову трассу.

Друге на що звертають увагу покупці, це планування квартир та зовнішній вигляд житлового комплексу. Квартири від забудовника мають досить різноманітні планування:

  • 1-но кімнатні від 39м.кв. до 45м.кв.;
  • 2-х кімнатні від 57м.кв. до 80м.кв.;
  • 3-х кімнатні від 71м.кв. до 87м.кв.;
  • 4-х кімнатні та дворівневі від 84м.кв. до 152м.кв.

Особливістю планувань абсолютно усіх квартир є наявність відкритих террас, а завдяки тому, що будинок будується по монолітно-каркасній технології  можливі будь-які перепланування для досягнення особистого ідеального варіанту.

Лаконічні форми і оздоблення фасаду клінкерною плиткою надасть будинку привабливої шляхетності, довговічності та вирізнятиме серед однотипних новобудов.

Третє, це прибудинкова територія, наявність паркувальних місць та безпека.

В ЖК “Utlandia” буде закрита територія з дитячими майданчиками, зонами відпочинку, цілодобовою охороною та відеонаглядом. Для того, щоб звільнити прибудинкову територію від автомобілів в комплексі передбачений дворівневий підземний паркінг з якого можна буде потрапити на свій поверх завдяки ліфту. А ще забудовник передбачив кілька приємних сюрпризів для майбутніх жителів ЖК “Utlandia”, що неодмінно сподобаються сім’ям з дітьми. В кожному з під’їздів передбачаються санвузли, сповивальний стіл та місце для зберігання велосипедів.

Знайти іще один житловий комплекс з таким переліком плюсів — неможливо. Ось чому ЖК “Utlandia” є БЕЗКОМПРОМІСНИМ варіантом. Завітайте на перегляд і переконайтесь у цьому самі!

Поделиться
country.ua