+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Євродвушка — новий формат житла.

Місто Ірпінь розвивається дуже стрімко, стає все більш комфортним та привабливим для потенційних інвесторів. Покупці звертають увагу на затишні парки, сквери, а також інфраструктуру та величезний комерційний потенціал міста.

Щоб повністю забезпечити житлом всіх бажаючих, забудовники створюють умови для вибору помешкання згідно існуючого попиту та фінансових можливостей майбутніх жителів. Одним з найпоширеніших варіантів квартир є формат євродвушки. В цілому формат компактного єврожитла практикується на Заході ще з 70-х років, але в ті часи ці квартири призначалися для проживання студентів, молодих пар чи самотніх людей.

Часи змінилися і зараз євродвушки є порятунком для багатьох сімей, завдяки зручному плануванню, точніше здатності змінити простір самостійно, всі полюбляють ці квартири. Через можливість «гри» с площею коридор та частково кухню відокремлюють від простору, де розташовані кімнати з вікнами таким чином, щоб кухня була окремо від спальних кімнат. Квартира-евродвушка є функціональною і відрізняється тим, що у неї вся площа є функціональною, і не містить незрозумілі закутки у коридорах чи кухнях. Двері кухні-коридору роблять зазвичай скляними, щоб проходило сонячне світло з кімнатного вікна. Квартири подібного формату дуже зручні, бо вся родина використовує приміщення кухні, як місце для спілкування та родинних зборів. Але перш за все у євродвушек приваблива ціна, бо фактично за плануванням це велика однокімнатна. Також євродвушками називають квартири де присутня велика кухня-студія, яку дуже легко поділити на зону відпочинку, та місця де готується їжа.

На подібний варіант житла розраховують люди, яким потрібен окремий простір, а фінанси не дозволяють придбати повноцінне двокімнатне житло.  Купити євродвушку можна на етапі будівництва і тоді вийде зекономити ще більше, приблизно на 15-20 % від її кінцевої вартості.

Наприклад, в Ірпені середня ціна готового об’єкта  сягає  – від $ 700 за кв.м., на етапі будівництва – від $ 500 за кв.м. Наприклад, квартири євроформата площею в 45 кв. м. в  будинку на етапі будівництва можуть продаватися за $ 22-25 тис., а в готовому будинку – $ 28-30 тис. Різниця майже в $ 5 тисяч. Якщо ви вирішили придбати євродвушку на етапі будівництва, то цю грошову різницю ви сміливо зможете витратити на ремонт квартири. В Ірпені є багато забудовників, які пропонують квартири подібного формату, NID Company залюбки ознайомить вас з усіма варіантами євродвушек. Також ми повністю будемо супроводжувати вас від знайомства з документами на будівництво до видачі ключів від омріяного житла. Ірпінь дуже зелене та затишне місто, якщо ви вирішили тут оселитися, то ви зробили чудовий вибір на користь життя та міцного здоров’я.

Поделиться
country.ua